My WordPress WebsiteMy WordPress WebsiteMy WordPress Website
02 3220613 или 070255637
ул. Димитрије Чуповски 25-1/5, 1000 Скопје
My WordPress WebsiteMy WordPress WebsiteMy WordPress Website

За нас

Мисија

Да помагаме на компаниите да развијат производи како и да го менаџираат продукт портфолиото преку сеопфатен систем на менамџент на податоци . Консултанството базирано на факти ги намалува ризиците од неуспех и повеќекратно ги зголемува конкурентските предности на компаниите

Визија

Вистински партнер на компаниите во развој на нови производи, услуги односно да биде надворешно ИиР одделение за компаниите.

Со платформата ИМПАЛА ќе направиме глобален импакт во бизнисот, е-бизнисот и образованието

Старт

2016

Успешно спороведени над 10 проекти за развој на нови производи и услуги на пазарот во РСМ

2020

Учество на СЕФ во Давос

2015

Лансирање на новите алатки за дизајн тинкинг заедно со алатките за истражување

2018

Прворангирана компанија на повикот на ФИТР за истражување и развој со платфромата ИМПАЛА
theme-15

Што велат нашите клиенти за нас:

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X