ул. Димитрије Чуповски 25-1/5, 1000 Скопје
02 3220613 или 070255637

Маркетинг решенија Маркетинг стратегија на
следното ниво
Ние нудиме решенија со високи перформанси базирани на неуромаркетинг Контактирајте нѐ

Услуги кои можеме да ги понудиме за Вас и Вашиот бизнис:

Истражување на пазар

 • Стратешко планирање и менаџирање на бизниост доколку се базира на мислење и интуиција на менаџментот најчесто води до носење на високо ризични одлуки со негативни импликации на бизнисот. Затоа ние во СТРАТУМ РиД нудиме консултантство базирано на податоци, посебно менаџирање на Иновации базирани на комплексни истражувачки студии
 • Сите квантитативни и квалитативни методи како: телефонски истражувања, директни интервјуа, онлајн истражувања, фокус групи, индивидуални интервјуа, vox populi, think aloud
 • Примена на валидни алатки за тестирање на сите фази и аспекти на животниот циклус на производот и трговската марка
+

СТРАТУМ РиД е единствена компанија во регионот на југозападна Европа која имплементира алатки од областа на НЕВРОМАРКЕТИНГ

 • Студии со следење на движење на зеница на око
 • Студии со детекција на емоции преку микоекспресии
 • Студии со мерење на време на реакции
 • Студии со детекција на Корисничко искуство преку навигација итн
+

Иновациски Менаџмент

 • Design thinking, Design sprint
 • Сегментациони студии
 • Бизнис моделирање
+
Ние во СТРАТУМ РИД градиме партнерски односи со нашите клиенти затоа што нашата прецизност во мерењата и предикциите влијаат директно, силно и позитивно на деловните резултати на нашите клиенти.

Нашите алатки се state of the art алатки кои нудат на клиентите да погледнат низ очите на своите корисници и да донесат деовни одлуки кои ќе бидат оптимално решение за задоволување на нивните потреби.

 

Консултантските услуги базирани на истражувања помагаат на компаниите да го намалат ризикот или можноста за негативни ефекти по деловното функционирање при носење на деловни одлуки за различни области од стратешки менаџмент.

Кои сме ние

СТРАТУМ РиД тимот е разнолик во однос на професионален профил. Психолози, Математичари, статстичари, економисти, ИТ експерти. Интердисциплинарниот пристап на СТРАТУМ РиД се рефлектира и во мрежата на партнери: МАНУ, Универзитетите од РСМ и од регионот.

Нашата Филозофија

СТРАТУМ РиД делува како надворешен Р&Д сектор на компанните во РСМ. Ние помагаме на компаниите да ги дефинираат, развијат и лансираат новите производи и услуги кои се согласно потребите на корисниците.

СТРАТУМ Р&Д е добитник на грант од ФИТР за развој на платформата ИМПАЛА.

Прва и единствена компанија од регионот која учествуваше на конференцијата за Вештачка Интелигенција при Светскиот Економски Форум во Давос во јануари 2020

Номинирана како најинтригантен старт ап на Светскиот Иновациски Форум во Луцерн, 2018та

Номинирана на WSA 2020 во областа за Бинзис и е-трговија

Билтен

Добијте ги најновите вести од нашата компанија

Три чекори за заедничка работа

Работилница за развој на дизајн на истражување и мерени инструменти
Спроведување на истражувањето од собирање до детална студија
Ние не презентираме само резултати, ние даваме длабински Insight и консултантски услуги преку препораки за одлуки и акции

Нашата адреса и информации за контакт

Локација:

ул. Димитрије Чуповски 25-1/5, 1000 Скопје

Телефон за контакт:

02 3220613
070 255637

Меил адреса за контакт:

info@stratumrid.mk

Контактирајте нѐ!

  Subscribe to our newsletter

  Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
  No, thanks
  X