Stratum MKStratum MKStratum MK
02 3220613 или 070255637
ул. Димитрије Чуповски 25-1/5, 1000 Скопје
Stratum MKStratum MKStratum MK

Детали за Тимот

Ќе бидете задоволни од нашите идеи

Весна Кузмановиќ

Chief Executive Officer
  • info@stratumrid.mk
  • +38970344770
  • Скопје, Северна Македонија

Пред отворањето на сопствен бизнис во 2000 год, има повеќе од 5 години искуство во Адвертајзинг за да продолжи со истражување на пазар. Во 2007 ја продава својата компанија на интернационалната ГфК една од 4 најдобри светски истражувачки агенции. Во 2015 стартува повторно со сопствена компанија која делува како прв надворешен Р&Д сектор на компаниите во регионот. Идеен креатор на платфромата ИМПАЛА која е подржана од ФИТР. Импала е решение кое е единствено на глобалниот пазар, базирано на АИ па и заради иновацијата како и потенцијалот беше поканета во Давос на конференцијата за АИ, за време на WEF.

 

Во 20 годишното искуство во областа на маркетингот работела за скоро сите индустрии и сите познати светски марки. Докторира во Менџмент на Иновации на Универзитетот UN ECPD.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X